Varastotyöntekijä

varastotyöntekijä

KUKA: Jani Gissler 27 v., Loviisa

KOULUTUS: Varasto- ja kuljetusalan perustutkinto

TEHTÄVÄ: Työskentelen Fortumilla Loviisassa varastotyöntekijänä. Työtehtäviini kuuluvat varaosien myynti ja vastaanotto sekä työkalujen lainaus ja muut varastointiin liittyvät tehtävät.

NÄIN MEIDÄN TYÖPAIKALLA: Täällä päävarastossa meitä on noin neljän henkilön varastotiimi, jotka hoitavat omia työtehtäviään. On olemassa ”tiskitiimi”, johon minä kuulun eli lainaan ja otan vastaan työkaluja. Sitten on ”varaosaexpertit”, jotka myyvät eri laitteisiin varaosia jne.

PÄÄDYIN ALALLE: Olin hakenut oman koulutukseni vastaavaan työhön jo jonkun aikaan ja huomasin paikan Fortumilta. Laitoin paperit ja täällä ollaan. Uskon, että sukulaissuhteilla oli myös osuutta asiaan tänne pääsyssä.

TYÖN HYVÄT PUOLET: Työni on vapaata, työtehtävät monipuolisia ja on hyvä työilmapiiri.

HARRASTUKSET: Ulkoilu ja elokuvat.

MOTTO: Älä mene sieltä, mistä aita on matalin, vaan siitä, mistä se on poikki.

Varastoapulainen

Messias viihtyy Vantaan Energialla.
– Parasta on mukavat työkaverit ja se, että pääsee kehittämään osaamistaan, kertoo Messias. Hän kiittelee Vantaan Energiaa siitä, että on päässyt muun muassa trukkikurssille.

Messiaksen päivä varastolla alkaa jo varhain aamulla. Ensi töikseen hän tarkistaa, että varastolla on kaikki kunnossa. Sitten hän avaa sähköpostin ja katsoo päivän työtehtävät. Päivän aikana varastolta haetaan tavaraa ja sinne tuodaan tavaraa, joten vilinää riittää.

Messias tuli Vantaan Energialle työharjoittelun kautta ja on ollut talossa 1,5 vuotta.

Vapaa-aikanaan tämä urheilullinen nuorimies käy kuntosalilla, pelaa jalkapalloa ja lumilautailee. Kesällä on mukana mennä surffaamaan. – Hyvä kunto on tärkeä, että jaksaa tehdä fyysisesti raskasta varastotyötä, toteaa Messias.

Ilkan blogi

August 23, 2017
Hei, Olen Ilkka, 24, maisterivaiheen energiatekniikan opiskelija Aalto-yliopistossa. Olen alun perin kotoisin Vaasasta, ja valmistuin ylioppilaaksi vuonna 2012 Vaasan Lyseon lukiosta. Vaasan suuren energiasektorin vaikutuksesta kiinnostuin jo nuorena energia-asioista, joten tiesin jo lukioon mentäessä opiskella matematiikkaa ja fysiikkaa. Pääsinkin pääsykokeiden kautta opiskelemaan haluamaani alaa, energiatekniikkaa, Espoon Otaniemeen. Valmistuin tekniikan kandidaatiksi viime vuoden keväällä, tehden kandidaatintyöni rakennuksiin integroidun energiantuotannon ja -kulutuksen yhteensovittamisesta. Nyt opiskelen energiatekniikan maisteriohjelmassa, pääaineenani rakennusten energia- ja LVI-tekniikka. Valitsin pääaineen kandidaatintyön herättämän kiinnostuksen,Lue lisää...

Rikun Blogi

July 19, 2017
Olen Riku Salmivaara, 25, maisterivaiheen energiatekniikan opiskelija Aalto-yliopistossa. Kotoisin olen Lahdesta ja nykyään asun yliopistokampuksella Espoon Otaniemessä. Tarkkaan ottaen olen itse asiassa palannut alkuperäiseen kotikuntaani, koska olen syntynyt Espoossa, mutta olin kaksivuotias perheeni muuttaessa Lahteen, joten lapsuusmuistoja Espoosta minulla ei varsinaisesti ole. Energia-alalle päädyin pitkän pohdinnan jälkeen. Lukiossa olin pitkään epävarma, mihin haluaisin jatkaa sieltä, koska olin kiinnostunut monesta eri aihealueesta, mutta opintojen edetessä teknillinen ala alkoi tuntua luontevalta vaihtoehdolta. Matemaattiset aineet ovat aina sujuneetLue lisää...

Arton Blogi

July 11, 2017
Hei, olen Arto Latvala Aalto-yliopiston energiatekniikan maisteriopiskelija. Jos olet lukenut tämän blogin aikaisempia kirjoituksia, olet saattanut huomioida henkilöiden suoraviivaisen opiskelupolun. Minun opiskeluni kokonaisuus koostuu hieman vähemmän suoraviivaisesta etenemisestä. Toisen asteen koulutus on ammattikoulusta, oppisopimuskoulutus Ruukin teollisuusoppilaitoksesta ja alempi korkeakoulututkinto Oulun ammattikorkeakoulusta. Toisin sanoen kolme koulutusta ennen yliopistoa. Huomaa siis, että ammattikoulu ei estä pääsyäsi yliopistoon, sekä sen että ammattikorkeasta Yliopistoon siirryttäessä pääset suoraan maisteritutkintoon. Olen ollut töissä voimalaitoksella jo ammattikoulun jälkeen ja sitä kautta minulleLue lisää...
Page 1 of 71234567