Opiskelin ensin taloushallinnon merkonomiksi ja halusin jatkaa opintoja. Kouvolassa asuessani olin monta vuotta kesätöissä sähkölaitoksella, joten tuntui, että tää ala on mun juttu.

Teksti Tiina Leppiniemi Kuvat: LUT

Kuka: Jenna Vauhkonen, 27, Mikkeli

Koulutus: Taloushallinnon tradenomi

Tehtävä: Toimin laskentasihteerinä Suur-Savon Sähkö Oy:ssä. Hoidan laskutusta ja perintää sekä ulkopuolisten asiakkaiden sanomaliikennettä. Toisinaan olen myös asiakaspalvelussa ja vastaan puheluihin.

Päädyin alalle: Opiskelin ensin taloushallinnon merkonomiksi ja halusin jatkaa opintoja. Kouvolassa asuessani olin monta vuotta kesätöissä sähkölaitoksella, joten tuntui, että tää ala on mun juttu. Kun puolitoista vuotta sitten Suur-Savon Sähkölle haettiin laskutussihteeriä, hain ja pääsin.

Näin meidän työpaikalla: Mikkelissä meitä on kolmen henkilön laskentatiimi. Päiväni alkaa siitä, että tarkistan ulkopuolisten asiakkaiden sanomia sekä perintäkirjeen saaneiden suorituksia. Tällä hetkellä työ tuntuu tosi hauskalta, opin koko ajan uutta, tehtäväni ovat monipuolisia ja työkaverit mukavia. Nyt tuntuu vaikealta nähdä itseään missään muussa työssä, mutta ehkä tulevaisuudessa haluaisin lisää vastuuta.

Harrastukset: Koiran kanssa lenkkeily, kuntosali, spinning ja rullaluistelu