Tiina tuli Vantaan Energiaan alunperin kesätöihin sopimuspalveluihin palveluneuvojaksi. Kesätyörupeaman jälkeen hän jatkoi samassa tehtävässä kunnes siirtyi parin vuoden kuluttua myyntireskontran palveluneuvojaksi.

Tiina on suorittanut suurimman osan tradenomin opinnoistaan työn ohella. Jopa harjoittelun ja opinnäytetyön sai kätevästi sidottua omaan työhön
– Vantaan Energialla työn ja opintojen yhdistäminen on sujuvaa, Tiina kehuu.

Vuoden 2012 alusta Tiina aloitti myyntireskontran ja perinnän palveluasiantuntijana. Työpäivät kuluvat toiminnan kehittämisen, erilaisten ongelmien selvittelyiden ja järjestelmätestausten parissa.

Lisäksi hän osallistuu myyntireskontraa ja perintää koskeviin kehitysprojekteihin sekä mahdollisuuksien mukaan myös myyntireskontran yleisiin töihin kuten muun muassa suoritusten käsittelyihin ja erilaisiin täsmäytyksiin. Päiviä piristävät lisäksi asiakaskontaktit.

Hyvä palveluasiantuntija on Tiinan mielestä tarkka, oma-aloitteinen, yhteistyökykyinen ja innovatiivinen. – Parasta Vantaan Energialla työskentelyssä on mukavat työkaverit, töiden monipuolisuus ja mahdollisuus itsensä kehittämiseen, kertoo Tiina.

Toimistotyölle hyvänä vastapainona toimivat erilaiset urheiluharrastukset kuten muun muassa ringette, itämainen tanssi, kuntonyrkkeily ja pilates sekä kesäaikaan pyöräily. Ajan salliessa Tiina viettää aikaansa mielellään myös valokuvaamisen ja runojen kirjoittamisen parissa.