Kaupankäyntiä ja riskienottoa

Juha- Pekka on toiminut salkunhoitajan tehtävässä reilut kaksi vuotta. Hän haaveili jo opiskeluaikanaan Tampereen teknillisestä yliopistosta kaupankäynnistä sähkömarkkinoilla, joten työ Vantaan Energian salkunhoitajana tuntui lottovoitolta.

Salkunhoitajan työtehtäviin kuuluu kaupankäynti erilaisilla markkinoilla, kuten sähkö-, öljy- sekä päästöoikeusmarkkinoilla. Asiakkaiden neuvonnan ja yhteydenottoihin vastaamisen lisäksi toimenkuvaan kuuluu riskienhallinta sekä kaupankäynnin kehittäminen.

– Tässä työssä tarvitaan erityisesti riskinottokykyä ja lisäksi tulee seurata aktiivisesti maailman tapahtumia eri kanavista, kertoo Juha-Pekka.

Juha-Pekka viihtyy Vantaan Energiassa, – Vantaan Energia on työpaikkana erittäin mukava ja viihtyisä. Täällä vallitsee hyvä yhteishenki, ja annetaan vapaus oman työn tekemiseen. Juha-Pekka on erittäin tyytyväinen myös työsuhde-etuihin ja tarjottuihin urheilumahdollisuuksiin.

Vapaa-aikanaan tämä utelias nuorimies matkustaa mielellään kaukomaihin ja harrastaa liikuntaa, kuten esimerkiksi jalkapalloa.