Yksikön päällikkö, Proma-Palvelut Oy, Seinäjoki

Uutta suuntaa uralle

Edellisessä työssä etsin uutta työpaikkaa noin vuoden. Halusin vaihtaa alaa täysin mutta niin, että entisestä ammattitaidosta olisi silti apua. Olin jo menossa metsäteollisuuteen vastaaviin töihin kun tämä työpaikka tuli hakuun, päädyin sitten tänne.

Mitä kuuluu tavalliseen työpäivääsi?

Työpäivään kuuluu laitoksen käynnissä- ja kunnossapitoon liittyviä asioita, koska päätehtävä on vastata, että sähköä ja lämpöä tuotetaan mahdollisimman tehokkaasti, ympäristöystävällisesti ja korkealla käyttövarmuudella. Päivään kuuluu ehdottomasti esimiestehtäviä, viranomaisvastuita ja viranomaisyhteyksiä. Laitoksella on aina menossa erilaisia projekteja, joissa olen mukana ja näihin liittyviä asioita.

Päivään kuuluu tietysti myös erilaisia koko Proma-Palvelut Oy:hin liittyviä asioita yhtiön johtoryhmän vastuiden kautta. Paljon on myös neuvotteluja niin oman yhtiön kuin konserniyhtiöiden ihmisten kanssa. Olen mukana erilaisissa laitoksen projekteissa ja teen niihin liittyviä tehtäviä.

Millainen työyhteisösi on?

Työyhteisö on erittäin kokenutta, itse edustan sitä nuorempaa sukupolvea joskaan en enää ole nuorin. Työkaverit ovat työskennelleet erittäin kauan yhdessä, joten aika hyvin tunnemme toisemme. Henki työpaikalla on hyvä.

Mitä työnantajassasi arvostat erityisesti?

Erityisesti arvostan työnantajan henkilöstöstä huolehtimisesta. Täällä on kaikki tärkeät asiat järjestetty erittäin hyvin. Jokainen pystyy vaikuttamaan omiin asioihinsa.