Opiskelijana asiantuntija harjoittelijaksi

Energia-asiantuntija harjoittelija pian maisteriopinnot aloittava Mehwish Ahmed työskentelee Caverionilla energia-asiantuntijana

Koulutus: Aalto yliopisto, energia- ja ympäristötekniikka
Työnimike: Energia-asiantuntija harjoittelija

Pian maisteriopinnot aloittava Mehwish Ahmed työskentelee Caverionilla energia-asiantuntija harjoittelijana. Hän kiinnostui opintojen edetessä rakennusten energiatehokkuudesta ja innostui sitä myötä hakemaan Caverionille. Työssään hän muun muassa tekee energiankulutusseurantaa yrityksille ja selvittää mistä mahdolliset poikkeustilanteet johtuvat. Hän on päässyt osallistumaan myös energiatodistusten ja -katselmusten sekä energiansäästölaskelmien tekoon.

“Parasta Caverionilla ovat viihtyisä
työympäristö ja monipuoliset tehtävät.”

Parasta Caverionilla ovat viihtyisä työympäristö ja monipuoliset tehtävät. Myöskään haasteet eivät ole loppuneet ja aina pystyy oppimaan uutta. Caverionilla on panostettu harjoittelijoihin, aikaa on voitu käyttää harjoittelijoiden opettamiseen ja auttamiseen.

Mehwish on aina tykännyt koulussa matikasta, fysiikasta ja kemiasta. ”Näiden aineiden pohjalta oli melkein itsestään selvää hakea jollekin insinöörialalle”, hän hymyilee. Energian parista löytyy monenlaista työtä, on paljon haasteita ratkottavana, ja alalla pääsee kehittämään ratkaisuja. ”Ei tarvitse vaihtaa edes alaa, jos haluaa tehdä jotain täysin erilaista, kun työtehtäviä on niin paljon”.

Tutustu Caverioniin työnantajana: https://www.caverion.fi/tietoa-caverionista/toihin-caverionille

Fiiliksiä cavereiden arjesta: https://www.instagram.com/caverionsuomi/

#työcaveri #kesäcaveri #caveriontrainee #caverion