Kauppatieteilijän kesä kantaverkkoyhtiössä

Danin mielestä parasta hänen työssään on se, miten paljon hänelle on annettu vastuuta

Työnimike: Kesätyöntekijä HR-osastolla

Koulutustausta: Opiskelee Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa

Dani Lappi työskentelee kesän Fingridillä HR-osastolla avustaen monipuolisesti hallinnollisissa ja kehitystehtävissä. Hän työskentelee esimerkiksi kesätyökokemuksen ja työnantajamielikuvan parissa. ”Olen mukana kehittämässä rekrytointiprosessiamme ja järjestämässä tapahtumia muille kesätyöntekijöille – esimerkiksi pian on tulossa workshop työnantajamaineeseen liittyen. Tärkeintä on kuitenkin olla muiden kesätyöntekijöiden tukena ja apuna”, Lappi kertoo.

Danin mielestä parasta hänen työssään on se, miten paljon hänelle on annettu vastuuta. ”Minut on otettu mukaan työyhteisöön ja minua kannustetaan tuomaan esiin omat näkemykseni ja ideani. Saan myös työskennellä huikeiden ihmisten kanssa”, hän hehkuttaa.

Fingridille Dani on tullut energia-alan ulkopuolelta. Työtehtävät kuulostivat mielenkiintoisilta, ja viimeistään Fingridin esittelyvideot saivat hänet vakuuttumaan. Kesätöiden ansiosta hän on ymmärtänyt, millaisessa muutoksessa koko energia-ala on ja kuinka täällä voidaan oikeasti vaikuttaa asioihin.

Lappi kertoo olevansa positiivisesti yllättynyt kaikesta mitä Fingridillä ja koko energiasektorilla tehdään.  ”Monilla on energia-alasta ehkä vähän kankea kuva, mutta täällä tapahtuu vaikka mitä mielenkiintoista, kuten hyödynnetään robotiikkaa ja käytetään droneja verkkojen tarkastuksessa ja kartoituksessa.”